GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Liga frias från räder mot Icabutiker i Glimåkra och Osby

Samtliga sex män mellan 20 och 35 år gamla i den förmodade liga som stått åtalade för en rån- och stöldturné, som bland annat passerat Glimåkra, Osby och Sölvesborg, frias. Två av männen är dock sedan tidigare dömda för det brutala rånet mot en handlarfamilj i Böda på Öland.
Östra Göinge/Osby • Publicerad 7 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Foto: Kajsa Wall