GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

OIK sparkar Christer Dreberg

Att Osby IK gått trögt under seriens första halva har nog inte kunnat undgå någon med hockeyintresse i Skånes nordöstra hörn. Nu gör man att göra en rockad på tränarsidan där man väljer att sparka sin huvudtränare.
– Vi har avslutat samarbetet med Christer Dreberg, det är där vi är just nu. Jag vill inte gå in på varför utan vi har bara bestämt att vi avslutar och sen går vi vidare. berättar klubbens ordförande Mikael Svensson.
ISHOCKEY • Publicerad 10 november 2021 • Uppdaterad 29 november 2021
Foto: Stefan Sandström