GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

75 procent av skåningarna fullvaccinerade

Enligt Region Skåne har nu 75 procent av de över 12 år i Skåne fått sin andra dos. Lomma ligger i topp på antal personer som är fullvaccinerade.
Skåne • Publicerad 19 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Lomma ligger i topp på antal personer som är fullvaccinerade.
Lomma ligger i topp på antal personer som är fullvaccinerade.Foto: Johan Nilsson/TT

Region Skåne skriver på sin hemsida att 80,6 procent i åldersgruppen 12 år och uppåt har fått sin första dos av covid-vaccinet. 75 procent av skåningarna är fullvaccinerade och Lomma kommun, som har flest antal fullvaccinerade ligger på 89,1 procent.

Malmö hamnar längre ner där 72,4 procent har fått sin andra dos. Längst ner hamnar Bjuv på 71,1 procent.

Lovisa HenrikssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.