GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Glimma padel hyllades av Lions

Glimåkra • Publicerad 21 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Glimma padel fick 5 000 kronor av Lions Club Östra Göinge.
Glimma padel fick 5 000 kronor av Lions Club Östra Göinge.Foto: Privat

Lions Club Östra Göinge skänker 5 000 kronor till Glimma padel, anläggningen som stod klar i februari 2021. Att det blev Glimma padel beror på att föreningen vill visa sin uppskattning för vad anläggningen, och personerna bakom, gör för Glimåkra, kommunen och dess invånare.

Roger Nilsson, Glimåkra IF, är en av delägarna till hallen. Han blev glad och överraskad över bidraget, som kommer användas för att sprida information om padel. Två lördagar, den 4 och 11 december, erbjuds nämligen allmänheten fritt spel.

Carl-Johan Liljedahl
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.