GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera stölder från bilar anmälda

Bilar i Osby, Knislinge och Broby har i helgen drabbats av stölder. Tjuvarna har bland annat lagt beslag på katalysatorer och frontdetaljer.
Osby/Östra Göinge • Publicerad 22 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
I några av fallen har registreringsskyltar stulits. Bilden är en genrebild.
I några av fallen har registreringsskyltar stulits. Bilden är en genrebild.Foto: Leo Sellén / TT

På senare tid har polisanmälningar rörande stölder av bildetaljer samt katalysatorer duggat tätt i nordöstra Skåne. Under den gångna helgen har ytterligare ett antal anmälningar gjorts.

I Osby stals grillen, lyktorna samt en registreringsskylt från en bil som stod parkerad på Västra Järnvägsgatan. Stölden misstänks ha inträffat natten till söndagen.

Samma natt stals hela fronten, inklusive registreringsskylten, från en Volvo parkerad på en uppfart i Knislinge.

I Broby har två stölder anmälts under helgen och i bägge fallen är bytet katalysatorer. En av stölderna inträffade på Verkstadsgatan och den andra på Sibbhultsvägen.

Enligt polisen finns det inga kända iakttagelser eller misstänkta gärningspersoner i något av fallen.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.