GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två identiska klockstölder inom loppet av en timme

Inom loppet av en timme har klockor stulits från klockbutiker i Kristianstad och Hässleholm under måndagskvällen. Vid bägge tillfällena har gärningsmannen sprungit ut från butiken med klockorna efter att ha fått prova den på armen.
Hässleholm/Kristianstad • Publicerad 22 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Foto: Johan Nilsson/TT