GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skorstensbrand i Strönhult

Vid halv fyra-tiden, natten mot tisdagen, larmades polis och räddningstjänst till en villabrand i Strönhult, på landsbygden söder om Lönsboda.
Lönsboda • Publicerad 23 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021

SOS fick in larmet som en brand i byggnad 03.33. Polis och räddningstjänst ryckte ut till platsen. När man kom fram kunde man konstatera att det brunnit i skorstenen på villan.

Det ska inte finnas några misstankar om brott.

Ralph BretzerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.