GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Zoom rasade på Wall Street

Publicerad 23 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Investerare på New York-börsen. Arkivbild.
Investerare på New York-börsen. Arkivbild.Foto: Richard Drew/AP/TT

New York-börsens ledande index gick åt olika håll på tisdagen. Uppåt drog bland andra energibolagen sedan priset på råolja stigit kraftigt. Sänken var några av teknikjättarna, bland dem Microsoft och Googles moderbolag Alphabet, som backade 0,6 respektive 0,4 procent.

För videokonferensbolaget Zoom noterades ett kraftigt kursras. Aktien föll nästan 15 procent efter den delårsrapport som bolagets presenterade efter börsens stängning på måndagen. Zoom slog visserligen analytikernas genomsnittliga prognoser men varnade samtidigt för tuffare förutsättningar framöver i takt med att intresset för videosamtal minskar.

Det breda S&P 500-indexet med ökade 0,2 procent och Dow Jones industriindex steg 0,6 procent, medan tekniktunga Nasdaqs kompositindex tappade 0,5 procent.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.