GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Musk fortsätter att trycka på sälj-knappen

Publicerad 24 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Elon Musk fortsätter att sälja av aktier i Tesla. Arkivbild.
Elon Musk fortsätter att sälja av aktier i Tesla. Arkivbild.Foto: Matt Rourke/AP/TT

Teslas grundare Elon Musk fortsätter att sälja av Tesla-aktier enligt den plan han tidigare meddelat. Drygt 934 000 aktier till ett värde av 1,05 miljarder dollar har sålts enligt handlingar som presenterades under tisdagen.

Musk meddelade i början av november att han skulle sälja tio procent av sin portfölj i Tesla och sedan dess har han sålt 9,2 miljoner aktier för ett värde av 9,9 miljarder dollar. Beslutet hänger samman med en omröstning på Twitter där Musk frågade hur han skulle göra. Pengarna från försäljningarna ska, enligt Musk, gå till att betala skatt för optioner han utnyttjade vid ett aktieköp i september.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.