GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bestals på pengar och snus

En 18-årig man har polisanmält att han har bestulits på 100 kronor samt sitt snus.
VINSLÖV • Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021

Detta ska ha inträffat under onsdagskvällen när mannen besökte Vinslöv. När han skulle ta tåget hem ska ett gäng killar ha kommit fram och börjat tjafsa med honom.

Enligt anmälan slog en av dem sedan 18-åringen och tog något ur hans ficka, som han sedan upptäckte var pengarna och snuset. Han ska även ha fått höra av gänget att han inte ska komma tillbaka till Vinslöv mer.

Saken är anmäld som olaga hot, grov stöld samt misshandel.

Det är i nuläget inte känd vilka gärningsmännen är.

Michell Grönlund
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.