GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Emmaljunga GOIF:s kräftgång fortsätter

Innebandy • Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Efter en tung poängraden har Emmaljunga GOIF endast har ett lag bakom sig i tabellen.
Efter en tung poängraden har Emmaljunga GOIF endast har ett lag bakom sig i tabellen.Foto: Pontus Lundahl/TT

Emmaljunga GOIF har fortfarande inte vunnit i årets division 3-serie. I mitten av november tog man säsongens första poäng när man fick med sig ett oavgjort resultat mot Höllvikens IBF på hemmaplan. Rutinerade Helena Simonsson gjorde ett mål och tre assist i den matchen.

Borta mot Skurups IBK i helgen gjorde man två mål men det räckte inte till poäng efter att hemmalaget gjort ett mer. Den tunga poängraden gör att Emmaljunga GOIF endast har ett lag bakom sig i tabellen.

Nästa match spelas hemma mot Gantofta IBK på söndag klockan 15.00.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.