GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Försökte bogsera bort bil

Osby • Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad tisdag 15:22

I helgen anmäldes en händelse där någon försökt att bogsera bort en bil i Sibbhult till polisen. Nu har en liknande händelse anmälts i Osby. Någon gång mellan tisdagen och onsdagen ska okända personer ha orsakat repor och bucklor på en bil som stod parkerad Kristianstadsgatan. Bilen ska även ha flyttat sig omkring en halv meter efter att någon försökt att dra bort den med en bogserlina. Enligt anmälan till polisen låg delar av bogserlinan kvar när händelsen upptäcktes. Vem som ägnat sig åt tilltaget är oklart. Polisen rubricerar det hela som försök till biltillgrepp.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.