GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Första trean för IBK Osby i bottenstriden

Innebandy • Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Magnus "Manno" Pettersson och hans IBK Osby har haft en kämpig start på division 3-säsongen.
Magnus "Manno" Pettersson och hans IBK Osby har haft en kämpig start på division 3-säsongen.Foto: Robert Rolf

IBK Osby ligger kvar under nedflyttningsstrecket i herrarnas division 3. Efter förluster mot både Frosta IBF och Munka-Ljungby IBK (matchen slutade hela 1-11) stod man på noll poäng efter fem spelade omgångar. Men mot bottenkonkurrenten Malmö FBC blev det islossning.

Osbylaget gjorde tio mål framåt och kunde ta säsongens första seger efter att matchen slutat 10-4. Simon Zerai har varit ett positivt utropstecken och med sina 16 poäng leder han den interna poängligan.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.