GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Josefsson och Nilsson lottlösa på Ryttargalan

Ridsport • Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Malin Josefsson var tillsammans med resten av EM-bronslaget nominerade till årets bragd.
Malin Josefsson var tillsammans med resten av EM-bronslaget nominerade till årets bragd.Foto: Stefan Sandström

Under onsdagen delades årets priser på Ryttargalan i Stockholm ut. Malin Josefsson och hennes hästskötare Jenny Nilsson var båda nominerade, i kategorierna årets bragd (Josefsson var med i det svenska laget som tog EM-brons i fälttävlan) respektive årets hästskötare.

Konkurrensen var tuff, Josefsson och bronslaget fick se sig besegrade av OS-guldlaget Malin Baryard Johnsson, Peder Fredricson och Henrik von Eckermann. Hanna Etzner tog hem priset som årets hästskötare.

Jenny Nilsson var nominerad till årets hästskötare.
Jenny Nilsson var nominerad till årets hästskötare.Foto: Mikael Persson
Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.