GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Körde bilen ned i ån

Vid tjugo över sex-tiden på torsdagsmorgonen körde en bilist av vägen på riksväg 21 och ned Rönne å i höjd med Klippan.
Klippan • Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021

Larmet om händelsen kom kom in till SOS Alarm 06.21 på morgonen. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen.

– Föraren har klarat sig oskadd och stod och inväntade oss på platsen, berättar Evelina Olsson, pressinformatör vid polisens ledningscentral.

Det är ännu oklart hur olyckan har gått till eftersom polispatrullen vid halv åtta-tiden på morgonen inte hade avrapporterat ärendet ännu. Enligt larmet till SOS rör det sig dock om en singelolycka.

Ralph BretzerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.