GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lönsboda IBK:s segertåg rullar vidare

Innebandy • Publicerad 25 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Fabian Olofsson toppar poängligan med sina 17 mål och elva assist.
Fabian Olofsson toppar poängligan med sina 17 mål och elva assist.Foto: Stefan Sandström

Kan någon stoppa Lönsboda IBK i årets division 4-serie på herrsidan? Det ser inte så ut. Laget fick en smakstart på säsongen med fyra raka storsegrar och tåget har bara rullat vidare.

Willands IBK och Emmaljunga GOIF lades på rygg (8-4 samt 9-4) och i säsongens sjunde match tog man sin hittills största seger. Noel Näslund gjorde sju poäng, Melvin Rosen sex och Alfred Svensson fem när man vann med hela 17-2 mot Höganäs IBF.

Laget ligger etta i tabellen men är skuggat av Örkelljunga IF som också har gått rent i sina sex första matcher.

Jacob RuderstamSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.