GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misshandlad med spikpistol – tre dömda

Publicerad 27 november 2021 • Uppdaterad 30 november 2021
Tre män har dömts sedan en man i Hudiksvall blivit brutalt misshandlad. Arkivbild.
Tre män har dömts sedan en man i Hudiksvall blivit brutalt misshandlad. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 50-årsåldern fördes bort och misshandlades brutalt i Hudiksvall i somras. Bland annat användes en spikpistol. Nu döms tre män till fängelse, rapporterar lokala medier.

Dramat inträffade i augusti. Offret fördes till ett skogsparti där han blev slagen och sparkad. Han har berättat att en man satte en skruv genom hans hand med en spikpistol. Mannen blev även skuren med en kniv, skriver Helahälsingland.

De tre männen döms alla till tre års fängelse för bland annat grov misshandel, människorov och övergrepp i rättssak.

En kvinna döms skyddstillsyn med samhällstjänst för medhjälp till människorov.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.