GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna anmäler kortbedrägeri

Osby • Publicerad 29 november 2021

En kvinna i 20-årsåldern från Osby anmäler att hon blivit av med cirka 17 000 kronor. Enligt anmälan till polisen har en okänd gärningsperson gjort fyra olika internetköp med hjälp av kvinnans kortuppgifter. Sammanlagt rör det sig om överföringar på cirka 17 000 kronor. Kvinnan vet inte hur gärningspersonen kommit åt hennes kortuppgifter och det finns ingen misstänkt i ärendet som rubriceras som kortbedrägeri.