GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två anhållna för grov våldtäkt i Växjö

Publicerad 30 november 2021
Två tonårspojkar i åldern 17 till 18 år har anhållits för grov våldtäkt i Växjö. Arkivbild.
Två tonårspojkar i åldern 17 till 18 år har anhållits för grov våldtäkt i Växjö. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två tonårspojkar har anhållits som misstänkta för grov våldtäkt i Växjö i helgen.

– En flicka som är mellan 15 och 18 år har anmält att hon någon gång under natten mellan lördagen och söndagen blivit våldtagen på ett område som ligger vid Centrumskolan på Arabyområdet, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

De anhållna är i 17-18-årsåldern. Den ene anhölls under söndagen, den andre på måndagskvällen. Enligt polisen är de anhållna och tonårsflickan bekanta med varandra sedan tidigare.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.