Lucka 8 Julkalendern

Välkommen till Bondebloggens egen julkalender

Nu är det bara 16 dagar kvar till tomten kommer.

Skickar med ett par bilder från ungdomslägren som jag har haft förmånen att få vara ledare på under flera år. Det är mycket fina ungdommar från Häglinge med omnejd som hängde med ut i skogen och till havet . Vi åkte ånglok och vatten skidor, fiskade,paddlade kanot och badade och släppte lös i allra största allmänhet. Vi var över 25 ungdommar vi något tillfälle och det var helt ärligt aldrig något problem även om jag var själv med så många ungar.

Det är detta som dom där kloka nissarna i FN s klimatmöte ska besluta om. Naturen och  mäniskorna som ska leva i den i framtiden. Det är rena löjan dom håler på med. Rysland, Kina och USA är ju lite för fina för att vara med naturligtvis. Så då är det väl bara att sluta handla med dom och sluta resa dit så tvingas dom till det. Enkelt eller…

En varm kram till alla ungar där ute

Ta det lugnt där ute

×