Lucka 24 Julkalendern

Välkommen till Bondebloggens julkalender

Nu har ni stått ut med mitt skrivande i 24 dagar i streck så nu får vi väl ta lite semester allihop.

Har väldigt svårt att fatta att ni faktiskt läser det jag skiver men tydligen är det betydligt fler än dom 10-15 personer som jag trodde det skulle bli, från början.

Jag har ju onekligen mina brister när jag skriver. Stavfel och ord som handlar fel osv osv. Kan inte vara nådigt för en språkpolis att läsa denna blogg men jag skriver trots allt, och ni är några stycken där ute som faktiskt läser det också. Ni har mina varmaste julhälsningar och ett stort stort tack för att ni läser och kommer med glada tillrop.

Själv tycket jag inte det är något att läsa överhuvudtaget, kanske mest för att jag har ju det inne i skallen och låter det sippra ut med min dåliga svenska. Man vänjer sig vid sina tankar och det är väl inte så märkvärdigt  tycker jag. Är väldigt ödmjuk för att det faktiskt fins en och annan där ute som har samma tankar. Det är stort och konstigt. Nej vilket dravvel jag håller på med.

Ni alla där ute som stiger upp och mjölkar kor, ni som stiger upp varje dag och sköter om grisara, ni som jobbar med någon form av lantbruk, det är ni som är hjältarna. Det är ni som håller upp armarna på lagomlandet Sverige. Det är ni som ser till att sverige håller sig flytande med all mat, all levande landsbyggd, all god djuromsorg och allt ert slit. Ni får alltid för lite uppmärksamhet, alltid för lite plats i medierna. Det är inte slipsnissarna som vänder våra pengar vid ett skrivbord enbart med syfte att tjäna så mycket egna pengar på det som möjligt eller högavlönade direktörer som håller igång lagomsverige rullande . Nej det är VI BÖNDER som är hjältarna i världen. En god jul på er.

EN RIKTIGT GOD JUL FRÅN ALLA BÖNDER TILL ALLA ER DÄR UTE SOM GLÄDS ÅT VÅRT ARBETE MED ATT FÅ FRAM MAT TILL  ALLA

Ta detlugnt där ute

×