Nya tag

Hej igen.

Det galopperar mot jul och höststormen drar fram  över Skåne i natt. Vi har förberett oss på strömavbrott men utan ljus blir vi inte ändå för vi har så smått börjat ersätta en del lampor med 12 volt. Batterierna klarar tre dygn ca om inte solen tittar fram för då  laddas dom med solceller. Vi har inte sett solen på snart  två månader.

Måns och hans kompis Pierre åkte på bio i kväll och för säkerhets skull tog dom ett motorsåg med sig i bilen. Man vet aldrig vad en resa till världsmetropolen Hässleholm kan innehålla.

I dag har vi gjutit lite gödselplatta till korna, mest lagningar faktiskt. Det är ju onormalt milt så, än så länge går det att gjuta utomhus.

Annars bygger vi MOP  grismobiler nu. Det är en hel drös helgdagar nu som ställer till det. Ja inte för att vi håller stilla här på gården men industrin stannar ju av helt och hållet så man får inte tag på dom tjänster som man vill.- Ja ja det är bara att kämpa på.

Ja vilken röra det blev i Regering och Riksdag. Men tacka fan för det när man släpper fram främlingsfientligt parti och sen inte tänker samarbeta med dom. Det säger ju sig själv att det aldrig blir någon ordning när man inte tar 13 % av väljarna på allvar. Många tycker det är ett problem med vår invandrarpolitiken och då får man väl för jisse namn ta tag i det och höra vad problemet är. Jag vet inte vad det egentliga problemet är. Om det nu inte bara är så att vi inte vill dela med oss av allt vårt överflöd som vi vältrar oss i. Det är väl bara att se i julhandeln hur jävla bortskämda vi är och vilket överflöd vi lever i.

Mitt råd är att lyssna på vad SD väljarna tycker och tänker och ta det på allvar, så slipper vi kanske rasister i Riksdagen.

Nu är det Nya tag som gäller och vi får hoppas att det blir ordning på torpet. Ska bli intressant och se om det är något parti som över huvud taget tänker massa sig ut med politiken utanför Stockholms innerstad. 80% procent av väljarna bor ju i glesbygd så det vore nog smart.

Jag slutar nu för jag blir bara förbannad.

Kan säga det är jag har aldrig varit med om en sån enorm efterfrågan på ekologiskt griskött.BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta det lugnt där ute.

×