IT attack.

Hej igen.

Har varit i Linköping och tittat på diverse kvarnmaskiner. Träffade en himla härlig mjölnare som byggt upp verksamheten efter sin morfar som startade kvarnrörelsen på trettiotalet.  Var också i Järna på föreningen Allkorns årsmöte. Det är den föreningen som Hans Larsson startade för bevarande av dom gamla kultursorterna som vi odlar på Källunda och i övriga landet. Caroline har bakat bröd nu på enkornavete. Det är det äldsta vetet vi har i världen. Brödet blev fantastiskt gott. Vi sådde lite enkornsvete i höstas. Det var riktigt gammalt utsäde vi kommit över med låg grodbarhet så det är inte så många strå som kommit upp. Vi får ta det som överlevt helt enkelt..

Rågen växer nu i värmen. Källundarågen har startat nu innan Svedjerågen. Vi har mycket rådjur och kronhjort som betar rågen och det ser ut som Svedjerågen är godast. Höstrapsen har betats lite väl hårt i vinter. Vi får se om den överlever.

Häromnatten vaknade vi av ett himla liv ute i hagen. Jag trodde en av våra katter höll på att få sätta livet till så jag for ut, lite väl fort gick det för jag sprang ut i bara t- shirt och boots. Skulle ta ett litet hopp över det första stängslet, snubblade och planade ut som en nyvaxad Bohussnipa i sörjan. Det var bara att gå in och ställa sig i duschen. Det var ingen av våra katter som råkat illa ut utan förmodligen två ugglor som slogs om reviret för jag såg något som flög iväg där framme någonstans. Ja jisses som det kan gå till här på landet.

Så har det varit IT attack igen mot ett antal tidningar. Det kollapsade vist. Det kan inte vara svårt för dessa smarta datorer att dom själva känner av när trafiken blir för intensiv och helt enkelt försvara sig. Nej det är nog inget annat än ett spel som spelas för att upprätthålla intresset för allt som rör denna Guds stora gåva som ska rädda hela världen…

Caroline har fixat till en taxi åt vår hund Billy. Han gillar ju att hänga med…

image

Ta det lugnt därute!

×