Ett pressat första inlägg …

Tja!
Jag tänker att ett första inlägg på en blogg fungerar ungefär som ett ”första intryck”. Det vill säga att man har ungefär 30 sekunder på sig att fånga någons uppmärksamhet.

Så efter att ha funderat ett stund så känner jag helt enkelt att jag får starta denna krönikör/skribent/bloggresa med en riktig ”crowd pleaser”.  Jag ogillar ju en dålig start så här kommer ett ”säkert kort” för att fånga er uppmärksamhet! Det innebär den mest populära bild man kan hitta på mig i dagsläget: Here you go!

Skärmavbild 2015-05-26 kl. 21.58.00
Jag slår killen utan ryggrad och är alltså innehavare av första platsen på Googles bildsök! Jag är tydligen Mr Lealös med hela internetvärlden!

Just nu befinner jag mig utanför Stockholm på Bosön (Lidingö). Här har Svenska Olympiska Komitten sitt säte och här finns också en av Sveriges bästa träningsanläggningar. Här skall jag vara i 9 dagar för att spetsa formen till European games som äger rum om 3 veckor. Jag kommer berätta lite mer om lägret och European Games i nästkommande inlägg.
Jag tänkte istället att första inlägget skulle handla om min hässleholmsbakgrund. Alltså en kort presentation som inte handlar om brottning. utan om vad jag är för typ av hässleholmare.  🙂

Det blir två lokala (och interna) frågor som skall besvaras, så alla som endast åker tåg igen stan får ursäkta.
Vi börjar med den stora frågan. Är man gulsvart eller grön?

Alltså bultar hjärtat för IFK eller HIF? (fotbollsklubbar i Hässleholm)
Jag började min korta fotbollskarriär i gulsvarta kläder. Min patenterade ”vänsterdoja” fostrades alltså av IFK. När brottningen fick mer och mer fokus kände jag att jag ville varva ner min fotbollssatsning (som 12-åring) med ”di Gröne”. Här avslutade jag också min korta karriär med att göra en grym sista säsong (om jag minns rätt) då vi vann pojk-serien.

Skärmavbild 2015-05-27 kl. 11.11.48
Heta derby mellan rivalerna: HIF mot IFK…

Jag är alltså lite kluven var jag står i frågan men idag följer jag mer HIF:s framfart och så håller jag alltid ett litet extra öga på HIF:s anfallare Haris Crnalic för att inte missa hans genombrott.På tal om vänsterdojan så är jag vänsterfotad men skriver med högerhanden.. Jag är med andra ord ”dubbelhänt” som man så fint brukar kalla oss. Vad innebär denna talang då kanske man undrar?
Jo, att jag inte skjuter särskilt bra med vänsterfoten och min handstil är ganska dålig, Med andra ord, jämnbra innebär ibland också jämndålig. 🙂

Den andra stora hässleholmsfrågan:
Hässleholm är ju känt för sin pizzeria-täthet (Jag brukar påstå att det är Sveriges pizza-metropol) och då är ju frågan vilken pizzeria man föredrar när utbudet är så extremt stort..
Jag äter väldigt sällan pizza men självklart händer det under lågsäsongen att en och annan pizza beställs. När jag bodde nere på Stattena så påstod jag att Valentino var den absolut bästa pizzerian. Sen flytta jag till Bokeberg och då ändrades tydligen min smak och jag föredrog Parma istället som ligger just vid Bokeberg.
Kontentan är alltså att när jag väljer pizzeria så är det helt klart min lathet som avgör, ju närmre de ligger desto bättre pizza alltså. 😛
(då skall man veta att dessa två pizzeriorna ligger ett par hundra meter ifrån varandra). #sämstarecensionen #lyssnaintepåmig
Jag går ut i full fart och lovar redan nu att imorgon kommer ett nytt inlägg som förhoppningsvis kommer handla lite mer om brottning och lägerlivet! #cliffhanger
Hej Så länge!
/Zakarias

×