Jag presenterar: Mig själv, utanför boxen!

Igår startades alltså denna sidan. NSK la då ut en presentationsfilm i samband med lanseringen. Jag själv hade lite svårt att hitta klippet så jag lägger även upp det här. Filmen visar lite brottningsklipp men det mesta är från olika träningsmoment. Många av övningarna är långt ifrån sånt som jag kör dagligen utan mer olika tester för att utmana sig själv.

Att lyckas fortsätta sin utveckling vid 29 års ålder tror jag handlar väldigt mycket om att ständigt utmana sig själv. Sätta sig själv i nya situationer för att hela tiden pressa sig mot nya nivåer. Detta är bra mycket svårare än vad man tror då man samtidigt måste bibehålla den absolut högsta kvalitén på sin träning.

här är ett 2 minuter långt smakprov på hur min träning ser ut samt på olika utmaningar jag utsatt mig för:

Hej så länge!

/Zakarias

×