En helig vilodag!

Efter 9 dagar med träning och tävling var den äntligen här! Vilodagen!

Direkt efter Nordiska mästerskapen flögs vi in till Bosön och på 6 dagar har vi genomfört 9 hårda och kvalitativa träningspass. Träningen har gått bra för egen del men för varje dag blir kroppen lite trögare att starta. Som en gammal bil så går den inte alltid igång på första försöket (ibland får man nästan putta igång mig också haha).

Jag delar som sagt rum med Kristofer Johansson från Kungsbacka och Johan Euren. Dessa två herrar kom med ett tidigare flyg till bosön så när jag väl anlände hit så fanns det endast en överslaf kvar i rummet (som ni kan se på bilden). Vilket inte spelade någon större roll tyckte jag.. de första dagarna. Sen hände det tydligen något. För efter var dag som går och för varje träningspass som avverkas så känns det som att stegen upp till sängen blir lite brantare, lite vingligare, lite farligare och framförallt lite jobbigare att besegra.

Bild 2015-05-31 kl. 10.30

Man kan tycka att det känns märkligt att jag ena stunden slår volter och kastas runt på mattan för att i nästa stund överväga att sova på golvet då stegen känns allt för jobbig 🙂

Hur som helst.. Idag är det i alla fall vila. Om 9 dagar tar vi flyget till Baku och EM.

Avslutningsvis tänkte jag avsluta med ett förhoppningsvis stående inslag som kommer återkomma varje Söndag, (veckans ”tumme ner”: ingen bil stannade ;).

_MG_5473_Fotor

Tummen upp går till IFK Kristianstad som i söndags knep ett sjukt efterlängtat SM-guld i handboll, men framförallt går det till min egen fysio och massör Ingemar Gannby som även tar hand om handbollskillarna. Gannby syns längst till vänster på segerbilden. Igår sprangs det även Stockholm maraton här uppe. Även där hade Gannby en liten roll med i spelet. Iraniern Mohammad Jafar Moradi kontaktade vår förbundskapten Mohammad Babulfath innan loppet och frågade efter hjälp med tejpning av sina fötter. Gannby ställde som alltid upp och Iraniern slutade på en överraskade andra plats i tävlingen! Gannby är helt enkelt guld värd för mig och de andra killarna i landslaget och säkerligen i IFK också! 

3525523_2048_1169

 

Trevlig Söndag!

/Zakarias

×