Sista passet på svensk mark innan ”LoF”

Idag kl 11 avverkades det sista passet innan avresan imorgon mot Azerbaijan.  Precis som tidigare träningar så ligger fokuset på att få upp speeden i kroppen. Uppvärmning, expolsiva kast med medicinboll, korta spurter, spänsthopp och korta brottningsmatcher summerar träningen kortfattat. Nu går man mest och väntar på att få åka till ”the land of fire!”.

Ja, Land of Fire!!! De må låta som ett rike i Game of Thrones (eller GoT som vi inbitna kallar det) men detta är alltså vad själva landet Azerbaijan vill kalla sig själva och marknadsför sig som. 2142680Man skulle kunna tro att detta är Azerbaijans landslagströja men så är inte fallet. Detta är Atletico Madrids matchtröja där landet Azerbaijan är huvudsponsor. Jag lämnar övriga åsikter om landet här då man skall vara lite försiktig med åsikter så här kort innan, under och kort efter tävlingarna.

Detta blir andra gången jag åker till Azerbaijan och Baku och förra året märkte jag tydligt att man körde hårt på sin slogan genom 3 skyskrapor som ”brinner” på kvällen.

 

IMG_4451 IMG_4461Jag och Johan Euren poserar framför Skraporna under Golden GP-finalen förra året.

Har precis kommit från Kristianstad där jag var på radio P4 och snackade lite om EM och lite om Bloggen.

Kommer försöka lägga upp länken till intervjun imorgon.

Hej så länge!

 

 

 

×