Extremt radioaktiv!

Igår var jag alltså i Kristianstad då jag skulle vara med på Eftermiddagspasset på radio P4 (se länken längst ner). Just gårdagen var en grymt skön dag precis som det skall vara så här inför mästerskap. Man skall helt enkelt må väldigt bra i princip hela tiden och ha ett sug att få gå upp på mattan! Så tråkigheter som att diska, städa, tvätta och laga mat måste självklart bortprioriteras :). Så allsvenska spelare med ”viktiga matcher” 1 gång i veckan verkar ha det extra bra!

Nu de sista dagarna har jag levt ett skönt och slappt semesterliv helt enkelt. Max ett relativt kort träningspass om dagen sen har resten av dagen gått ut på att bara försöka må så bra som möjligt. Jag var bland annat och tittade på Malmö-Djurgården på Swedbank i söndags. En go Kaffe, lite doftljus med bengalsmak och sol i ansiktet gör fotboll bra mycket bättre. Så man njöt nästan lite väl mycket då Malmö gjorde sin klart sämsta första halvlek för denna säsongen.

Nu sitter jag på flygplatsen i Malmö för att åka upp till Stockholm där vi möter upp resten av truppen. Från stockholm går sen flyget först till Kiev och sen vidare till Baku. Baku ligger 3 timmar före oss vilket har varit den enda ligga naglen i ögat under de så kallade ”semesterdagarna” jag nu haft. 3 timmar före innebär att om jag går upp kl 09:00 här hemma så skulle det innebära att jag gick upp kl 12 i Baku. Så att gå och lägga sig i tid och att försöka komma upp innan kl 7 har varit ett måste. Ett lyxproblem jag vet. Som tur är så är jag relativt morgonpigg så det har egentligen inte inneburit någon större förändring.

Bild 2015-06-09 kl. 09.44
Jag, Ante och Emil på Sturup. Vita tröjorna var ett tvång! Vit tröja och flygplansmat kan tyvärr nog bara sluta på ett sätt 😛

 

Klicka på länken så kan ni höra intervjun från igår.

 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6185134

 

Hej så länge!

×