Dag två i Azeland!

17 timmar tills invägning! Det innebär 17 timmar av mer hunger och törst än vanligt.. Nu på kvällen genomförde jag mitt första ”bantarpass” och plockade 1,5 kilo på 40 minuter. Efter passen var vågen nere på 72,0. Ett kilo återstod då sen besökte jag restaurangen och åt och drack upp mig ungefär 1 kilo till 73 kg. Tanken är att jag kommer ta ca 7 hg på natten för att imorgon ha 1,3 kvar. En underbart god kopp kaffe och en söt och härlig apelsin står på menyn till frukost och sen joggar vi ner de sista hektona innan kl 14:00 imorgon. 

IMG_7605
En bild från träningsanläggningen. 1400 kvm brottarmatta! Galet stort.

 

Men faktum är att jag har ätit tre mål mat idag, och ligger i sängen nu utan större hunger och utan uttorkade läppar så läget är väldigt skonsamt och bra.

Dagen har annars sett ut ungefär som igår. Bortsätt från vår pressträff med TT och sen en lite ceremoni inför öppningsceremonin imorgon. 

IMG_7629
Ett spänstigt C-hopp lyckades jag klämma in under dagen också.

Tillsist: Det finns vissa förhållningsregler här som vi svenskar måste hålla oss till under mästerskapen. Politisk eller religös propaganda skall undvikas och förbjuden under tävlingarna. Däremot har man sin fulla rätt att uttrycka och yttra sig i tillexempel media om man vill. Jag själv kan ha många åsikter och jag hymlar inte med att jag ser lite dubbelt på tävlingarna men just nu ligger min fokus på tävling så där av håller jag nere på min åsikter angående arrangörslandet till vidare.

En annan regel är att vi hela tiden måste bära speciella kläder designade av HM. Urvalet är stort men ett lyxproblem uppstår varje morgon när man skall klä på sig 🙂 Video är från mitt instagramkonto:

 

×