Semester!

#Aldrigvila brukar jag skoja om bara gäller de som aldrig tränat riktigt hårt! Jag valde efter EM att direkt åka till min farmors gård utanför Öregrund för att inte luras in i träningen.

Hade jag åkt hem så vet jag hur det brukar sluta.

IMG_7873.JPG

 

Man har vilodag och så ska de andra träna och man tänker ”ahh varför inte, jag kan ta det lite lugnt”.. Vilket ofta slutar med fullgas! Sen tror jag att när möjligheten ges att slippa se träningskatakomberna i Malmö så skall man vårda den chansen!

 

IMG_7827.JPG

Värkskär som gården heter är Tallroths familjegård sen 1890. Jag har tillbringat mängder med somrar här och ett par ärr på benen har tillkommit  både i ladan och ute i skogen. Här är det vila på hederligt vis, ingen TV, utedass och vi förökar undvika internet så mycket vi bara klarar av, även om det nu även hittat hit! Jag har gjort lite småsysslor sen jag kom hit. Kluvit ved. Dock med en vedklyv så bilden under är fotomontage 😉  Jag har lagt en heltäckningsmatta i uterummet där jag höll på att förlora ett finger på kuppen . Min Pappa älskar när man misslyckas med klassiska arbetarsysslor, och har kallat mig mattläggaren med tydlig ironisk stämma till allt folk som kommit ut till gården.. Men jag kan ta de 😉 Nu håller jag midsommar och tar lite skrivpaus över storhelgen! Trevlig midsommar till alla! Nästa vecka är jag igång igen på alla fronter!

 

IMG_8017.JPG

IMG_7868.PNG

 

 

×