stötar, puls och bio..

Sen jag kom hem i måndags har dagarna varit hyfsat välfyllda. Självklart har det blivit mycket träning men också en del besiktning av kroppen..

Sjukgymnasten bjöd på lite stötvågsbehandling i tisdags. Stötvågor fungerar ungefär som en elektrisk hammare som pulserar ganska smärtsamma slag på kroppen.. I mitt fall handlar det om att få bort spänningar i skulderpartiet.

På onsdagsmorgonen så var det träff med min läkare Christian Olsson. Vi mest gick igenom mina axlar och gjorde en bedömning att den kortisonspruta jag fått i ledkapseln i maj satt som en smäck!

Sen gjorde vi även en check på hjärta-lungor.. Där satte jag förövrigt ett nytt ”all time low” genom att ha en viloplus på 37 slag. Ett bra tecken på att formen håller i sig 🙂

Onsdagseftermiddagen var det naprapatens tur att tycka till och knäcka ut lite låsningar i ryggen..

Idag skulle jag egentligen också till tandläkaren men efter att ha haft 3 medicinska personer som har påpekat, instruerat och demonstrerat för mig så kände jag att det fick räcka för den här veckan.

Träningarna denna veckan har varit hårda! En positiv sak är att min kompis Jim Pettersson är tillbaka på mattan efter en viss tids frånvaro.. Samtidigt som det också är ganska tråkigt att just Jim är tillbaka på mattan. Han brottas som en skördetröska på bärsärkagång (hur nu det ser ut?). Det gör helt enkelt ont att möta honom (han säger möjligtvis samma sak om mig och mina armbågar, höfter och knän). Sen är Jim också regerande bronsmedaljör i världen så då får man acceptera att man släpper lite poäng ibland.

På bilden ser man vår tränare Jalmar Sjöberg (Som härjade ett par år med mig i Ore, vinslöv och bland annat blev 4:a på OS 2008) Sen har vi Mathias Gunther, Tobbe Kvarnmark, Yoan Gencev, Jim Pettersson och sist men inte minst Fredde Schön!

En del av gruppen på morgonträningen..
En del av gruppen från morgonträningen..

Kvällen ikväll är en ledig kväll vilket skall spenderas med ett Biobesök. Mer exakt: Jurassic World. Jag är mest av nostalgiska skäl sugen att se filmen då föregångaren, Jurassic park (som kom 1993) präglat min uppväxt extremt mycket 🙂

När filmen kom på Bio så var jag endast 7 år gammal. Dock påstod jag för min mamma att jag var stor nog att se filmen.. Den handlade ju om dinosaurier!! Och jag som var extremt tuff och modig älskade ju dinosaurier! Minst 400 mardrömmar, ett dussin lakan och mängder med tårar senare insåg man att man inte var den där machokillen på 7 bast :).

Scenen då en person gömmer sig på toaletten då hela taket på toaletten slits bort och halva hans kropp blir uppäten fick mig inte bara att storböla på biografen utan den brände in sig i näthinnan och gjorde toalettbesök på rastplatser till en omöjlighet ett par år framåt 🙂

Så frågan är vad denna film lämnar efter sig!

Hej så länge!

×