Spanska sjukan slog till!

Vi besegrade Ukraina! Utklassade Uzbekistan, bollade runt med Azerbajian.. Men mot vår EU-kamrat Spanien, där blev vi inte slagna, vi blev överkörda, mosade, krossade.. Med en lika låg gard som Alexander Gustavssons på tele2-arena blev 7 av oss sänkta till vad som såg it som ett koma-läge.

I klarspråk: efter 2 dagar blev jag som sagt sjuk och sen låg jag i sängen i 3 dagar orörlig. Efter mig följde sedan Ante, Emil, Schön, Robban, Pontus Lund och Kristofer Johansson.. Dvs 7 av 11 möjliga har varit sängliggande.

Nu är jag åter på banan iaf även om magen fortfarande inte har hittat balansen ännu.
Något som heller inte pallade trycket var min dator. För ett par dagar sen slutade den ta in ström.. Just nu tycker jag att det är lite tråkigt men samtidigt är det sånt som händer, inte hela världen.. Men när det inträffade låg man i fosterställning med 40 graders feber, kramp i magen och med sönderfräten rumpa.. Så i en mindre stark stund skrek jag exakt likadan som Lasse Granqvist gjorde när Sverige vände 1-5 till 6-5 mot Finland i ishockey-VM; ” jag tror jag ger upp, jag slutar med det här… det går inte hålla på!!” Fast då med negativ innebörd tillskillnad från Granqvist :).
(Länk till orginalcitatet)

Tråkig kontenta är att nu skriver jag från mobilen vilket är en aning jobbigare.

Idag är dag nr 8 på hög höjd vilket gör att kroppen vant sig vid den syrefattiga luften. Imorgon blir det ett bergsbestigning då vi ska upp på 3400 meter och sen ner igen. Ett härligt pass där man pressar både kropp och psyke.

Till sist avslutar jag med en bild på Vår Fysios ”hur du håller dig frisk”lista. IG anlände igår och hade fått informationen att vi blivit sjuka så han knåpade ihop denna. Kanske något för alla att slå ett getöga på innan man åker på nästa semester?

IMG_8242.JPG

×