Bitter 5:a hemma igen

Hemma från Spanien efter en tung och lång helg.

Igår natt kom man hem till Hässleholm efter en dryg flygning från Madrid via Düsseldorf och Köpenhamn. Att få åka hem från tävlingar då det gått bra brukar vara en fröjd. Att åka hem med ett dåligt resultat i ryggen är raka motsatsen. Drygt, trist och med timmar av grubblande :).

Nu visste alla i laget att vi inte kom till tävlingen i Madrid med formen i schack efter både sjukdom, höghöjd och extremt hård träning i kroppen. Men förlora vill ju självklart aldrig någon göra.

Alla svenskarna som befunnit sig i Sierra Nevada gjorde möjligtvis en av sina sämre tävlingar för säsongen.

Min turnering började dock bra då jag slapp kvala och gick direkt in i kvartsfinal. Här väntade en Ryss som var turligt nog tröttare än mig. Här karpade jag in en vinst med 6-0. Tävlingen  började kl 09:00 på morgon och kl 15:00 gick vi vår match. Jag var helt färdig redan innan matchen hade blåst igång då det var 40 grader i hallen och man hade gått och stampat i 6 timmar. Men lika för alla och ryssen mådde inte mycket bättre. Klar för semifinal och här slutar det roliga. Två förluster innebar en 5:e plats i turneringen vilket var det bästa svenska resultatet men efter endast en vinst på mattan är det med lite skam man skryter om den insatsen 🙂

Men nu skiter vi i det och blickar framåt! Resultatet var faktiskt inte så viktigt och jag fick i alla fall 3 matcher vilket var bra träning! På söndagen avslutade jag, Kristofer Johansson och Gannby vår Spanienresa med en turistrunda i Madrid. Tre bilder bjuder vi på denna gång!

P.s Fortfarande ingen dator så ni får ursäkta textmissar och andra fel som uppstår.

 

IMG_8325.JPGIMG_8351.JPGIMG_8350.JPG

×