Full fart framåt!

Nu har jag fått fart på träningen på hemmaplan. Att vara sjuk som jag var i Spanien, resulterar alltid i en farlig boost efteråt. Man känner att de dagar man tappade på grund av sjukdomen måste tas igen så fort som möjligt. Om reptilhjärnan får bestämma (som den tyvärr gör lite för ofta) så drar man alla passen i följd under en dag. Effekten blir lite som att borsta tänderna i 4 timmar dagen innan tandläkarbesöket.

Men seriöst så när man tränar med stress som en av drivkrafterna så får man räkna med negativa konsekvenser. Dock så måste man i både brottning och elitidrott ligga på gränsen om man vill utvecklas. Jag planerar in så mycket jag tror min kropp kommer klara av helt enkelt. Det är mindre än 2 månader till VM så är det någon gång jag skall köra ner mig i ”skiten” så är det nu 🙂

Fram till torsdag nästa vecka skall en hel del pass till avverkas. Igår genomfördes 2, Ett cirkelpass med mjölksyrebetoning och ett brottningspass på eftermiddagen. Idag blir det strax stryka i Helsingborg med Assisterande Förbundskapten Anders Andersson och sen löpning ikväll. 1 brottningspass imorgon. 2 pass på söndag, måndag och Tisdag, vila hela Onsdagen, där fegar jag tydligen lite 🙂 och sen ett sista pass på torsdag innan avfärd mot Polen för tävlingen.

IMG_8380.PNG
Bild från Cirkelträningen utomhus. eller rättare sagt efter passet. Ett pass som avslutas på knä med pannan i marken brukar kategoriseras som godkänt 🙂
IMG_8394.PNG
Passet bestod av uppvärmning, lite teknik och brottning. sen avslutade vi med 600 meter löpning direkt på 50 st svingar med kettlebells, sen 20 kast med medicinboll, och sen 10 spurter med elastiskt band runt midjan. detta görs sen 4 gånger.

IMG_8404.JPG

×