341 leverarade i Pytlasinski Grand Prix!

Den brukar kallas ”årets svåraste tävling”. Ett sista genrep för de flesta nationerna innan VM. Vissa nationer så som stormakten Ryssland har sina uttagningar. Pytlasinski GP i Warszawa, Polen gjorde ingen besviken i år heller.. Ja på den punkten. I övrigt finns det många hägnade läppar efter en sådan tävling.

Min läpp, ja den hängde den också 🙂 Men som dom säger, inget att hänga läpp över.. Jag mötte i Kines i första matchen. Jag förlorar matchen med 7-5 men vissa bitar känns bra efter. 1, Tempot i kroppen börjar så smått komma tillbaka. 2, Även flåset verkar vara på gång.. 5 av 7 poäng till kinesen tillkommer vid mina poängförsök där han kontrar och tar över situationerna. Så vi har lite tajming och fotarbete att jobba på när jag kommer hem. Kinesen blir sedan lite bortdömd i en jämn match mot en Ryss som sen blir 3:a i vikten, där med var också min dag över och jag var utslagen.

Hur som helst så gjorde rum 341 en bra turnering då min klubbkompis och lika så rumskompis Fredde Schön knep en bronspeng efter fin brottning. Han slog bland annat VM-2an från i fjol i kvartsfinalen. När man själv inte lyckas är det gött att det ibland finns halmstrån att grabba tag i så som hotellrumspakten  🙂

IMG_8506

En blodig men nöjd trea..

Vi är kvar i Warszawa idag då hälften av vikterna avgörs idag. Imorgon flyger vi hem och då blir det åter träning på Schemat!

Hej så länge.

×