Inget försvinner – allt kommer tillbaka..

En kort notis idag..

Tävlingen i Polen kunde gått bättre men känslan var ändå okej efteråt och man tar med sig godbitarna och tanken att ”det är bättre att ha otur och stolpe ut nu än när det verkligen gäller”.

Men dåliga tävlingar brukar jag förtränga så fort matchanalyserna är färdiga och utvärderade. Man mår varken bättre eller blir en bättre brottare av att älta gamla förluster. Även om det ibland är jäkligt svårt att skaka av sig vissa förluster.

Nu på morgonen fick jag dock en käftsmäll av självaste Facebook. En bild som Johan Euren taggade mig i för ett år sedan. Något en skadeglad Johan tyckte var extremt roligt. Eller i alla fall bra mycket roligare än vad jag tyckte 🙂Skärmavbild 2015-07-29 kl. 10.48.20Verkligen kul att dom bryr sig.. Fina minnen tydligen 🙂

Bilden är från Golden Grand Prix finalen i Baku från förra året. Vinnaren fick massa pengar… Jag bjöds endast på denna åkturen.. Men som sagt, man försöker skaka av sig sådana matcher 🙂

 

 

 

×