Korvstoppning på G!

Dagen har bestått av två extremt hårda brottningspass. Det finns inget som sliter ut en så mycket som att träna brottning. Så nu är jag med andra ord färdig för dagen. Nu vankas det lite mat för att sen inta ryggläge och hålla tummarna att man vaknar utan känningar ifrån dagen påfrestningar.

Efter riktigt hårda träningar har tyvärr svårt att få i mig något annat än vätska. Magen krampar sig och hungern dämpas kraftigt. Just nu befinner jag mig i de läget vilket är sjukt jobbigt då man får tvinga i sig maten för att inte kroppen skall haverera. Jag måste få i mig 1500 kalorier på kvällen för att inte äta upp mig själv helt enkelt. Men men.. Bara till att få det gjort!

Avslutningsvis kommer här ett klipp för alla som tittar på Game of Thrones (röda trådar är inte min starka sida). Jag tyckte den var jäkligt roligt. För er som inte sett GoT, ja de är kanske mindre roligt. Dock är ni i en supersits då ni inte sett just GoT! 50 timmar serie framför er!! mycket nöje!

Okej! Go natt!

×