Träning i Hässleholm.

Imorgon ringer klockan 04:30! kl 7:20 lyfter sen planet till Budapest, Ungern. Ett 9 dagars långt läger skall avverkas och det blir den sista hårdköraren innan vi börjar trappa ner på träningen och sträva efter toppformen.

Idag har jag spenderat dagen i ett regnigt men kvavt Hässleholm. Tanken var att vi skulle kört ett sista brottningspass i Helsingborg idag men kroppen tyckte annat så det fick bli lite vila från brottningen och istället blev det styrketräning här i Hässleholm. I Malmö är jag bortskämd med fina träningslokaler på stadionområdet med allt från tygndlyftningsplattor till inomhuslöparbanor. Men då jag idag skulle träna helt själv så passade utmärkt att pröva något av alla de gymmen som finns här i Hässleholm. Första tanken var att besöka ”Crossfit Hässleholm”  då jag känner en av ägarna men portarna till det gymmet har tydligen inte öppnat ännu (i September tror jag dom öppnar). Jag har för mig att jag tidigare yttrat mig lite negativt om crossfit vilket jag fortfarande står för men är man ute efter fria vikter så är deras boxar alldeles utmärkta lokaler. 

Istället fick det bli ”Gym ett” borta vid österås som också har en liten crossfit-del även om dom själva kallar det Cross it. Väldigt fint och fräsht gym. Måste dock tilläggas att i princip alla gym i Sverige anses i mina ögon vara ”fina och fräscha”. Uppväxten i brottningens källarlokaler har skadat min syn på vad som är fint och fräscht. Ett fönster till exempel känns ibland extremt lyxigt och att mötas av dofter som inte är svett, fis eller mögel känns superlyxigt 🙂 Ska jag ändå dra iväg bra träningsmöjligheter i Hässleholm så gillar jag CWCs koncept. Detta är utomhusträning som min egen mor och mina kusiner fastnat för. Min mamma som är 54 år gammal sitter här bredvid mig och tittar på resor till Tanzania för att bestiga Kilimanjaro (5892 meter) tillsammans med min syster. Så självförtroende har i alla fall CWC gett henne (eller lurat på henne) :).  

Skärmavbild 2015-08-08 kl. 13.52.06
Mamma till vänster och Kusinerna till höger. Förövrigt så har tjej nr 2 (Carro) från höger vunnit lag-SM i brottning. Detta märkts dock inte idag då hon slutat träna och mest försöker lura på unga och naiva killar dyra mobilabonnemang, Så akta er för hennes charm 🙂

 

Till sist avslutar jag med ett kul klipp på vad jag ibland tror är mer verklighet än vad folk vill erkänna:

 

 

×