Ungern kokar!

Två brottningspass har betats av idag i nästan 40 graders värme!

Vad innebär det? Jo att just nu ligger man i fosterställning i rummet med min sambo Fredde Schön vid min sida och lyssnar på ”blinded by the light” med ”mumfred and sons”. Diskussionen mellan oss är minimal och består mest av att någon lite då och då säger med spräcklig, svag och desperat röst -varmt.. Var på den andre svarar -mmhmm..

På andra passet idag gick jag ner 3,7 kilo på ca 1 timme och 15 minuters träning. Rena rama Bikrampasset. Nu får man anstränga sig för att återställa vätskedepåerna så gott det går.

Vi anlände igår men tog det relativt lugnt första dagen. Vi bor i en liten pittoresk by vid namn Tata och jag gör ett litet längre Vaga bond-repotage om i morgon 🙂

Nu blir det ett sömn för hela slanten!

Jag och Frunze håller humöret uppe framför kameran. eller iaf tummen upp :) fråga mig inte hur jag tänkte då jag slet på mig ett par tajts.. en vana jag inte riktigt tänkte igenom.
Jag och Frunze håller humöret uppe framför kameran. eller iaf tummen upp 🙂 fråga mig inte hur jag tänkte då jag slet på mig ett par tajts.. en vana jag inte riktigt tänkte igenom.

 

×