Tung landing i USA.

Efter en väldigt lång resa så landade vi i USA igår. Väl i Chicago stötte jag på lite tullproblem då min biljett inte fungerade. En 3 timmars mellanlandning fick ett par svettiga minuter på slutet då jag var nära att missa vår avgång till Denver.

Nu sitter jag på det olympiska centret i Colorado Springs 2 timmar från Denver.

Colorado-Commercial-Insurance-and-Business-Insurance-QuotesColorado Springs ligger vid de klippiga bergen (Rocky Mountains). För 3 gången i år ligger vi på höghöjdsläger då vi nu befinner oss på 1840 meters höjd över havet.

Bilden av USA kan många gånger variera beroende på vad man tänker på. När jag var litet var bilden av USA alla dessa skyskrapor. neonbelysning och megastora reklamsskyltar. Idag är just Colorado Springs ett bra exempel på hur jag ser på USA idag. Ett platt stadskärna i rutnätsmönster där innerstan består av mängder med varuhus och restauranger uppbyggda nästan som ett industriområde. Pickups är det som gäller, eller möjligtvist

På en kvällspromenad igår i centrala CO
På en kvällspromenad igår i centrala CO

IMG_0248

IMG_0249

IMG_0247

 

 

På centret som vi bor på finns också en restaurang av Amerikansk kaliber. Hamburgare seerveras varje dag men självklart hittar man chicken wings, pizza och tacos. Glutamin finns det med andra ord i mängder.

 

Imorgon hoppas vi att höjden och den värsta jet-lagen har lagt sig då vi beger oss mot mattan.

Vi hörs då 🙂

 

 

 

 

×