Semestermode!

Några dagar har passerat sen VM. VM summerade och avslutade också säsongen 2014/2015. Så en säsong på 11 och en halv månad avslutades i tisdags och min första semester på 2 år inleddes!! 🙂

När brottningen var avslutad på morgonen den 10:e så blev jag upphämtad av mina vänner Johan och Kristoffer i Las Vegas för att tillsammans ha en veckas semester innan jag åker hem från USA.

Resan är en bilresa från Las Vegas till Death Valley – Yosemite – San Francisco – Solvang – LA..

Jag har inte hunnit föra över bilder till datorn så enda bildbeviset är från mobilen.. Här har ni två bilder från Yosemite. Det är verkligen en national park värt att besöka. Och jag hade gärna stannat längre än endast två dagar,

IMG_0668
Yosemite.
IMG_0757
Pannkaksfrukost..

Jänkarna älskar ju socker till frukost. Jag (och här är man ganska ensam) gillar ju inte pannkakor så att få i sig något vettigt är inte det lättaste vid frukostbordet. Även är amerikanskt kaffe något man dricker med motstånd.

DCIM101GOPRO
Till vänster: Kristoffer, jag i mitten och Johan till höger.. i det otroliga Yosemite!

 

Pressat schema och ont om Wifi gör att inlägget slutar här.. Men återkommer snart igen 🙂

×