Throw Back Tuesday!

12003322_10208028525459420_8081490061784720946_n

Denna bilden, som är på mig, min pappa Roger och min bror är självklart ett fotomontage. Vi har aldrig brottats mot varandra med fina leende och glada miner. Arga miner, skrik och mängder med tårar var standardisering. Men någonstans där började man sakta bygga på sin vinnarskalle 🙂

Vi två, alltså jag och min bror var verkligen inte något fall likt Systrarna Williams eller Tiger Woods där vår Pappa systematiskt tränade och pressade oss för att vi skulle bli framgångsrika. Snarare tvärtom, han stöttade oss men verkligen ingen tvång. Jag slutade brottas en kort tid när jag va 10 år då jag insåg att jag inte tyckte det var kul att förlora. -Inga problem, sa min far och han stöttade mig i mitt val att jag i stället skulle bli fotbollsproffs. Kort där efter insåg jag att i fotboll förlorade man också ännu värre. Man hade det inte i egna händer!!

Vi fick verkligen prova på massa idrotter. Jag spelade som sagt fotboll och innebandy parallellt med brottningen under ett par år men jag hade också under korta perioder prövat på hockey, tennis och golf. Om nu farsan hade en förhoppning (likt Pappa Woods och Williams) om ett pensionskapital så krossade vi den drömmen när vi valde att brottas.

Med ett syskon i samma storlek och med en pappa som brottas på heltid.. Då är det svårt att inte bli inspirerad redan i tidig ålder.

1913779_133913482395_2328927_n

Uttrycket ”han började redan innan han kunde gå” känns som något som passar in på mig och min bror. På bilden ligger jag i underläge mot min bror. Blöjan är kvar på men försvaret ser ändå ganska solitt ut. Är med andra ord ganska säker på att jag inte åker med på rullningen. ska man vara petig så är där kanske lite väl mycket armbågar i marken och ett lite väl böjt ben men ska jag vara helt ärlig så händer det än idag att armbågen åker i mattan. Så tips till alla föräldrar som vill tvinga er barn till framgång, börjar dom slarva vid 2 års ålder så kan det tydligen bli svårt att bli av med felen 27 år senare 😉

10342428_10153513263720555_8069899221820369451_n

Ibland får man också skänka en tanke till min syster som växte upp med två storebrödrar som inte bara brottades utan antagligen inte riktigt förstod att hon var mindre och ömtåligare. Men många bulor (och ett par tänder) senare har gjort henne till en hårt nöt att knäcka 🙂