Paltkoma på G!

Fortfarande i Gällivare hemma hos familjen Mattsson. Catrine och Karl (som är Sofia och Johannas föräldrar) kommer bjuda på blodpalt gjort på renkött i kväll. Det kommer bli väldigt spännande. Jag har ätit palt innan men inte just blodpalt. imorgon är det fiske på schemat så det kan passa sig bra med ett härligt paltkoma!

Vi har ju självklart hunnit med en del träning här uppe också. Dunder gånger 2. Lite härlig pargymnastik och idag, backlöpning i Gällivares hoppbacke.

Jag skulle fortfarande klassa detta som vila och återhämtning. Det man måste komma ifrån är just brottningsmattan. Man kan jämnföra vår matta med ett kontorslandskap där man har sitt bås, sin gråa dator och en halvdöd kaktus i hörnet. Det är inte själva arbetet som sliter utan just den platsen. Man måste bara komma där ifrån.

Både jag och Robban har haft slitna kroppar sista tiden. Robban har opererat axeln och ljumsken under sommaren och jag själv har haft problem med men axel. Så även av den anledningen måste vi vara i från brottningen så mycket vi bara kan nu i början.

IMG_0989
Pigga och glada innan starten i backhoppningsbacken.. Trappan fortsatte bra mycket längre än vad man hade hoppats.
IMG_0995
Efteråt med backen i bakgrunden. Jag och Rosengren jobbar hårt på att ha den rätta känslan här uppe. kläderna gör jobbet 🙂

 

Till sist! Min Far fyller 55 år idag! Så ett stort grattis till honom!

 

Hej så länge!

×