bra gooo i gubbarna!

Att pressa ur den sista orken på varje pass är ibland svårare än vad man tror innan. Att gå från ett bra pass till ett maximalt pass kräver sitt pannben. Här uppe är vi ett litet gäng men också ett grymt peppande gäng. Titta bara på dessa två galningar 🙂

Övningen är ingen stilövning utan ”dragtillhakan”. jag började på 40 kilo. gjorde så många jag bara orkade, dom tog sen av 5 kilo, och jag fortsätter göra så många jag orkar. När jag väl stannar igen, plockas det bort 5 kilo. Till sist är det bara stången kvar på 20 kg. Vi vill helt enkelt höja mjölksyratröskeln och framförallt lära oss jobba i totalt mjölksyra. Karaktärsträning när den är som bäst 🙂

Under dessa passen skall man aldrig analysera sig själv. Man skall aldrig i stridens hetta ifrågasätta sin träning ”va håller jag på med?” ”va är detta bra för” ”jag kanske inte orkar mer”. huvudet är smart och vill gärna lura en till genvägar. Som tur var är vi som är här uppe lagom dumma för att inte kunna finta bort kroppen 😉

Reflektioner och analyser tar man alltså alltid efteråt.

×