Playitas

Sveriges Olympiska kommitté har ett samarbete med Apollo och tillsammans så har man skapat en träningsanläggning i OS-klass.

Och där befinner jag mig just nu! Playitas på Fuerte Ventura.

”- Playitas andas idrott. Alla är där med ett gemensamt intresse och en kärlek till idrotten – oavsett om det är för träning på elitnivå eller ur ett mer avkopplande motionsperspektiv. Idrottsinramningen finns för både vuxna och barn. Det är en miljö där de aktiva smälter in bra och som verkligen passar OS-truppen, säger Thomas, sportchef på Sveriges Olympiska Kommitté. ”

Lite kryddat från Thomas men det är en bra anledning. Dock har vi jäkligt dåligt internet här och 3G-nätet har fått användas lite mer än vad man önskat.

Träningarna har rullat på och igår var det ett 45 min löpning i bergen och sedan 30 min Simning. Ett duathlon helt enkelt. Jag drog i väg och hade en extremt stor ledning inför simningen men när 5 minuter återstod så fick jag en extrem kram och fick bryta tävlingen vilket Schön var tydlig att poängtera även om han antagligen av någon mil bakom 🙂 vi har även kört ett gemensamt pass med damlandslaget i handboll. Bra krut i tjejerna! 🙂


image
image image

×