Poolare for life!

Skärmavbild 2015-10-11 kl. 16.54.35

Poolhäng hör verkligen inte till vanligheterna för oss. Man skall inte glömma att Tashkent, Armenien och Iran är vanligare resmål än Kanarieöarna. Men när man väl befinner sig på ett hotell på Kanarieöarna så får man passa på och vi har hittat en kompromiss där poolen och havet förenklar vår vardag. Möjligtvis har de andra gästernas sits försämras lite 🙂

Vi har satt det i rutin att bada efter varje pass. ren från tonvis med svett och en bra nedvarvning och avkoppling i någon minut innan den dagliga poolbrottningsturneringen börjar. Även om man knappt kunde stå på benen efter träningen så finns där alltid lite krut kvar att försöka övervinna de andra. Man kan tycka att det nästan blivit lite för mycket brottning i vattnet då man nu nästan börjat vänja sig vid att dricka 4 liter klorvatten varje dag.
För alla som inte vet så är reglerna i poolbrottning något enklare än vanlig brottning. När någon håller på drunkna och sprattlar för sitt liv, då har man förlorat. enklare kan det inte bli 🙂 Visst vi är ett gäng här som snart är 30 år men förhoppningsvis växer vi aldrig upp när det kommer till poolbrottning.
Jag måste gnälla lite till..
Jag har en lista över 4 punkter jag brukar värdesätta när vi är på läger. SKUF..

S = Språkkommunikation

K = Kaffe

U = uppkoppling

F = Frulle

KanonFrulle!! Bacon, check, nyttigheter check. ja ni fattar vinken. en jäkligt bra buffé. Playitas levererar faktiskt på alla punkter förutom uppkopplingen som är under all kritik.
Men samtidigt så är ju tanken att alla gäster här skall motionera mer än vanligt så då kan det vara sunt att mobiler och datorer är i princip oanvändbara.
Jaja nu måste jag hålla igen på 3G nätet som kommer bli en dyr affär för mig när den räkningen kommer..
Hej så länge!
×