TillBaku till framtiden :)

Hemma igen! Tillbaka till Sverige och Skåne. Just nu sitter jag i skrivande stund i helsingborg av alla ställen. för stunden inackorderad hos Familjen Rosengren/Mattsson. Imorgon åker  i till klippan för lite (och med lite antar jag extremt mycket) fysträning.

Som det ser ut just nu så kommer jag faktiskt vara hemma en lite längre tid än vanligt. Nästa resa är faktiskt inte förens om 34 dagar!!! Galet!! Då väntar återigen Baku, Azerbaijan. Börjar bli en favoritdestination då det är 3:gången på 15 månader som jag tar flyget via Moskva till Azerbaijan.

Detta är den 27-29 November då Golden GP finalen avgörs där. Detta blir första tävlingen för säsongen och antagligen den tuffaste för året också. Ettan, tvåan och trean från VM, EM, Asiatiska, Afrikanska och de Amerikanska mästerskapen kommer göra upp om guldmedaljen, en hel del pengar och en hublott-klocka 🙂 Bra lottning existerar inte i detta sammanhanget.

Det blir hur som helst en bra värdemätare även om jag inte kommer lägga allt för mycket fokus på tävlingen då hela planeringen är inställd på OS-kvalen i April.IMG_7629

 

×