Hellre ro i själen än i verkligheten.

Det blev lite ändrade planer. Istället för klippan blev det ett Roddpass på morgonen. 4 minuter maxtempo 4 gånger.. Eller som man skriver i träningsform 4×4 rodd. och sen 4 st 2 minuters.

Vi som körde hetsade varandra vilket slutade med att vi alla rodde rätt in i mjölksyraväggen och vidare mot soptunnan för utstötningar. En bättre start på en torsdag behöver man inte leta länge efter 🙂 Men ni får gärna testa hemma, Vi är inga roddmästare men vi alla siktade på minst 1200 meter på alla 4 minuters rundorna. och över 650 meter på på 2 minuterna.  Vi körde ganska lång vila mellan varje runda på ca 2 minut.

Om exakt en timme är det dags för dagens nästa pass som är brottning. Min tränare Jalmar Sjöberg har lovat att fortsätta förstöra dagen med ett riktigt grispass 🙂

Till sist så får ni en liten videosnutt på mina oexisterande danskunskaper. Efter ett löppass i Spanien försökte jag hoppa in på en aerobicspass. Dom hade redan startat när jag hoppade in och som man kan se så hann jag inte komma i kapp, varken gruppen eller takten 🙂

IMG_4390

 

 

wrestling hall of fame suecia oct 2015 print
En sista bild från Spanien. Här har ni hela den svenska truppen. Kända från tidigare texter är nr 3 från vänster. nr 6 robban. nr 7 Johan Euren. nr 8 Schön. nr 9 FK Momo. och som den givna nr 10: IG ”IGGE” Gannby.
×