höstkul!

Veckan som varit har inneburit extremt många träningspass men även en hel del annat fix och trix. Efter hemkomsten från Spanien så har schemat varit fullspäckat och jag har flängt runt i Skåne och uttrycket ”huvudet under armen” har förföljt mig under några dagar nu.

Under veckan har jag också börjat provköra projektet ”HGB”. Detta är något jag kommer berätta lite mer om framöver men utan att vara kryptisk så innebär det att jag kommer förlägga många träningstimmar i Helsingborg fram till OS.

IMG_1314
En bild från just HGB. Idag var det intervaller. 400 meter x 10. Jag förlorade de första 7 mot Housssam. Sen stukade Houssam foten var på jag utan dålig samvete vann de 3 sista 🙂 Houssam kommer förhoppningsvis dyka upp mer har på bloggen då det är en grym kille!

Nästa vecka blir sista veckan i den tunga grundträningen. Grundträning fungerar precis som det låter, man bygger en grund inför kommande säsong. Denna träningen är också den träning som är värst och mest plågsam under hela året. Precis som när man bygger ett hus (tror jag då min husbyggarkunskaper mest består av påhittade liknelser :)) Så sker det inget finsnickeri när grunden byggs. Det är bara bara tung betong som skall på plats. Man lägger betonggrund -spyr lite – lägger mer betong – mår dålig – mer betong!

Idag hade vi brunchmöte med min tränare Jalmar Sjöberg där han summerade nästa vecka så här:

-Det blir 11 pass nästa vecka var av det sista passet är ett 6 timmars långt kajakpass.

IMG_1330 2
Ett bra gäng men just Jalmar är svår att hitta. Men handen till höger tillhör Jalles stora kropp!

Nästa vecka händer det även lite annat skoj iform av höstlovskul på Sparta. Alla barn och ungdomar får möjligheten att komma ner till klubbens katakomber för att pröva lite brottning, kanske göra sin första hjulning och brotta ner Mig eller någon annan brottare.

 

×