höstkul på hjullovet!

Vem kunde tro att man kunde spränga en trumhinna genom att säga ”och nästa övning är hjula!”.

Idag har jag varit nere på Sparta hela dagen och bedrivit höstlovsbrottning. kl 09:30 stod det ett stort gäng 7-åringar vid dörren som alla var sugna på att prova på lite brottning. Jag har varit ute väldigt mycket på skolor runt om i Malmö de senaste året men slutade i slutet av Maj för att lägga ännu mer fokus på min satsning. Just idag var det mest tjejer som tagit sig ner till Sparta och tydligen så hjulningar det hetaste man kan göra på fritidsmarknaden! Tjejerna var faktiskt även väldigt duktiga på att kämpa, brottas och ta i vilket ibland kan hämmas av att de är lite försiktiga i början. Förhoppningsvis kommer några av dem trilla ner på klubben framöver.

Jag insåg idag att jag faktiskt hade ett väldigt kul jobb i ett års tid. Det är något speciellt när man ser ljuset går upp för ett barn att de faktiskt kan göra saker som de inte hade en aning om att de kunde. Brottning bjuder på så många moment att alla barn hittar någon övning eller något moment som dom behärskar fast att det är första gången man provar.

Jag har tänkt berätta om hela projektet jag genomförde under ett års tid någon gång här på bloggen då projektet är mitt lilla kärleksbarn (och då menar jag inte det gamla uttrycket att det var ett oönskat barn utan den moderna varianten).  Men det är en halv uppsats och orken finns inte där idag. Orken har varit lite låg på sista tiden och det märks att vi har drillats hårt de sista veckorna.

I Måndags var jag för övrigt inne och träffade alla härliga kollegor på Norra Skåne 🙂 Jag drack massa kaffe och försökte smälta in så gott jag kunde. Hade t ex med mig ett block och en penna. Som vi journalister alltid säger ”man vet aldig var och när nästa skoop dyker upp” 🙂 haha nej jag skulle aldrig kalla mig Journalist. Det blir lite som att kalla sig för fotograf bara för att man har ett instagram-konto.

Nej nu räcker det för mig denna gång. Imorgon väntar två nya träningspass och däremellan fler härliga (och förhoppningsvis förkylningsfria) barn!

Skärmavbild 2015-10-28 kl. 18.02.56

×